Att bli vegetarian kan göra dig till en bättre älskare

Det finns många goda skäl att byta från kött till växtbaserad kost. Det kan hjälpa dig att gå ner i vikt, förbättra din hälsa, rädda våra djur vänner och sist, men inte minst, rädda dit sexliv.

Medicinska experter, och vegetarianer själva, kan intyga att det kan förbättra ens sexliv att äta en vegetarisk kost då den kan hjälpa till att förhindra impotens, förbättrar energi och uthållighet samt genom att helt enkelt göra en persons mer sexuellt tilltalande.

Förklaring:

För att förstå varför en vegetarisk kost kan göra en person till en bättre älskare måste vi först bena ut hur kött och mejeriprodukter kan försvaga sexuell prestation.

  • Att äta kött begränsar blodflödet till mäns könsorgan och det ökar även blodtrycket. Om en man har begränsat blodflöde blir det ingen erektion och slutresultatet är impotens eller sexuell dysfunktion.
  • Att äta kött – speciellt i förädlad form – kan göra att en person luktar illa. Om du stinker så är det givetvis ett hinder för romantiken.
  • Att äta kött och mejeriprodukter kan lätt göra att en person går upp i vikt – och övervikt kan leda till brist på energi och självförtroende – som båda är nödvändiga för bra prestationer i sängen.

Så hur kan vegetabilisk kost förbättra en persons sexuella prestation

  • Grönsaker har på de flesta sätt motsatta effekter i sängen. Att äta massor av grönsaker och frukter kan sänka kolesterolet och därmed förbättra blodcirkulationen. Bättre blodcirkulation innebär för män att de kan få erektion utan krångel och för kvinnor innebär det bättre sex och orgasm.
  • Vegetabilisk kost kan verkligen förbättra energinivån. Försök att göra ett experiment där du ena dagen äter en köttrik kost. Observera din energinivå. Nästa dag, ät frukt och grönsaker, och inget kött. Observera igen din energinivå. Därefter kan du själv se vilket som gav dig mest energi och hur du mådde under tiden och efteråt. Då kommer du troligen fram till samma resultat som många andra gjort före dig – att den vegetabiliska kosten ger mer energi. Detta beror på att grönsaker och frukter är laddade med vitaminer, mineraler och antioxidanter som ger kroppen ordentligt med energi och näring.
  • Sedan är det ju det enkla faktum också att det är lättare att hålla sin kropp trimmad och smidig om man äter en vegetabilisk kost. Och en trimmad kropp är som bekant en fördel i sängen. Inte bara att man allmänt ser bättre och sexigare ut, man kan också förverkliga en del ställningar och idéer som kanske annars skulle vara svåra.

Sammanfattningsvis

Många tycker kött smakar bra och det kommer säkerligen att tillfredställa dina smaklökar, men det kommer inte att tillfredsställa din kropp. Om du vill ha ett lyckligare och friskare liv med ett rikare erotiskt liv, välj då vegetarisk kost.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*