Ingredienser
- 200 gr burk hel grön chili, avrunna
- 450 gr riven cheddarost
- 4 ägg
- 2 msk mjöl
- 150 gr burk kondenserad mjölk
- 450 gr Monterrey Jack ost
- 2 burkar, 300 gr grön enchiladas sås
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader. Smörj sedan en ugnsform med lite smör eller olja.
- Dela upp chilin och lägg hälften av chili i botten på formen. Lägg över den rivna cheddarosten och lägg på den andra hälften av chili på osten.
- Vispa sedan ihop äggen med mjölken och mjölet i en skål. Häll sedan blandningen över chilin och osten i ugnsformen. Grädda i ugn i cirka 30 minuter. Ta sedan ut formen och toppa med Monterey Jack osten och häll över den gröna chilisalsan på toppen och grädda sedan i ytterligare 15 minuter eller till gratängen fått en fin färg.
- Servera tillsammans med en god grönsallad och bröd.