Chili Relleno Gryta

Ingredienser

  • 200 gr burk hel grön chili, avrunna
  • 450 gr riven cheddarost
  • 4 ägg
  • 2 msk mjöl
  • 150 gr burk kondenserad mjölk
  • 450 gr Monterrey Jack ost
  • 2 burkar, 300 gr grön enchiladas sås

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj sedan en ugnsform med lite smör eller olja.
  2. Dela upp chilin och lägg hälften av chili i botten på formen. Lägg över den rivna cheddarosten och lägg på den andra hälften av chili på osten.
  3. Vispa sedan ihop äggen med mjölken och mjölet i en skål. Häll sedan blandningen över chilin och osten i ugnsformen. Grädda i ugn i cirka 30 minuter. Ta sedan ut formen och toppa med Monterey Jack osten och häll över den gröna chilisalsan på toppen och grädda sedan i ytterligare 15 minuter eller till gratängen fått en fin färg.
  4. Servera tillsammans med en god grönsallad och bröd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*