Hur du dejtar en vegetarian eller vegan

Är du en allätare? Ska du dejta en vegan? Då kanske du är ganska nervös eftersom du inte vet hur du ska förhålla dig till mat och sånt. Naturligtvis vill du få den här personen på fall och du vill inte verka helt borta när det kommer till vegansk kost. Oroa dig inte, du är på rätt plats. Luta dig tillbaka och slappna av. Du kan helt enkelt hålla dig till följande fem viktiga tips och nå stor framgång hos din dejt.

När veganer sitter vid en måltid med människor som inte är veganer kan många av dem börja berätta historier om varför deras middagssällskap aldrig skulle kunna ge upp ost etc. Din dejt som är vegan kan vara medvetna om att valet att bli vegan egentligen inte handlar om att få andra människor att behöva försvara sina egna kostvanor. I själva verket är det helt enkelt att leva i enlighet med våra värderingar. Kom ihåg att det är middag, inte en debatt. Då kommer allt att kännas bekvämt.

Många undrar varifrån veganer får sin protein. Du behöver inte vara så nyfiken och fråga ut din veganska dejt om dennes matvanor. Du bör istället fokusera på din dejts vackra ansikte och lyssna på historier om den gången hon undvek en fortkörningsböter. För att undvika missförstånd, de får sin protein från bönor, baljväxter, nötter och andra växter.

Var påläst. Läs på lite innan middagen. Om du planerar att ta honom eller henne till den nyaste fusion restaurangen i stan, kolla på menyn för vegetariska alternativ. Visst, det är bättre än att ta henne eller honom till en vegetarisk restaurang. Du kommer att finna att det finns många vegan restauranger i din stad. Du kan även hitta recept på internet och laga ihop något gott hemma med afrodisiska livsmedel.

Överös din dejt med gåvor. Ok, inte alla av oss är konsument-tokiga nu för tiden, men du kommer att få chansen att se din dejt smälta om du dyker upp med en låda med fyllda vegan choklad eller ett dussin organiska röda rosor. En liten tanke kommer att gå långt.

Veganer är precis som du eller har de ett tredje öga som växer ur sina pannor? Du kanske undrar varför de väljer att förkasta mejeriprodukter eller om de någonsin saknar kött. Istället för att fokusera på vad din dejt äter eller inte äter, ta reda på saker om denne som fritidsintressen, favoritresemål och andra saker som du bör uppmärksamma på en första dejt.

Hoppas att dessa fem tips kan få dig att le, inte bara för den första dejten med en vegan men också för hela ditt liv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*