Presenttips för en flickvän som är vegan

Firar din flickvän sin födelsedag snart? Att köpa en present är kul, men det kan också vara en utmaning, särskilt om hon är vegan. Det är viktigt att ta hennes värderingar, intressen och val i beaktande. Och du måste vara säker på att gåvan du väljer inte innehåller några hemliga ingredienser från djur eller annat. Då kanske hon inte använder eller ens uppskattar din dyrbara gåva alls.

Här är några bra presenttips som är 100% lämpligt att ge till en vegan:

Kosmetika för veganer (lotion, läppbalsam/glans, tvål, parfymer etc.)

Varje flicka skulle älska att få något som kommer att göra henne vackrare. Men se till att den kosmetika du väljer inte är gjort av animaliska produkter eller testat på våra vänner djuren. Om du är osäker på vilken kosmetika eller vilken parfym din flickvän skulle vilja ha kan du välja att ge ett presentkort på en veganvänlig kosmetika butik.

Restaurangbesök

Om du är rädd att hon inte kommer att uppskatta din gåva är ett restaurangbesök alltid ett säkert kort. För att hitta en veganvänlig restaurang i närheten av ert område, ladda ner den smarta appen som heter HappyCow.

Veganska kläder

Kläder är också en bra idé, men se till att du vet hennes storlek och stil. När du är säker på hennes storlek och stil, är nästa steg att välja något som är tillverkat av växtbaserade material såsom bomull, lin eller hampa. Undvik att välja något av ull eftersom det kommer från får, och silke eftersom det kommer från silkesmaskar.

Väskor, bälte, skor och andra tillbehör

Undvik att ge tillbehör av läder. Detta kommer från döda djur så det är en stor no-no för någon som är en vegan.

Köksutrustning

Välj något som är mycket viktigt för ett vegankök, kanske en matberedare, det är mycket användbart i vegansk matlagning då man kan skiva, tärna och mixa. Oroa dig inte för din budget eftersom det nu finns billiga matberedare tillgängliga för så lite som 200 kronor.

En mixer är också en bra idé för hennes morgon fruktsmoothie eller för mixning av grönsakssoppor och såser.

Fruktkorg

Det kanske låter tråkigt, men tro mig, hon skulle definitivt gilla det. Denna gåva kommer säkert att hamna i magen och inte i papperskorgen. Dessutom är det väldigt lätt att köpa. Nästan alla mataffärer har fruktavdelning och en del har även färdiga fruktkorgar redan färdiga att ges som gåva.

Kokböcker

Även om hon inte är så förtjust i matlagning, kommer en vegetarisk kokbok säkert att vara till nytta för henne. Det kommer att bredda hennes val av mat och kommer även att inspirera henne att prova på mer matlagning.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*