Topp 10 veganska afrodisiak

Är du vegan och letar efter sätt att tända din och din partners sexuella lust? Allt du behöver göra är att läsa denna artikel. Här kommer vi att diskutera de bästa livsmedlen som hjälper veganpar att ha en mer spännande och romantisk tid i sängen. Dessa livsmedel är också skuldfria att äta som de är 100% hälsosamma och fräscha.

#1 Sparris

Du kanske frågar dig själv, vad är det som är så sexigt med sparris? Tja, det kanske inte ser sexigt ut men döm inte utifrån utseendet, dessa gröna små pinnar har alla komponenter för att få tillbaka värmen i ditt sexliv. Denna grönsak är full av vitamin E, som är känd för att öka blod-och syreflöde till könsorganen. Det har även kalium och folsyra, som är viktiga för en hälsosam könshormon och histamin produktion (en viktig komponent för att nå orgasm hos både män och kvinnor).

#2 Banan

Bortsett från det faktum att det används som en symbol för fertilitet, är det packat med kalcium och B-vitaminer vilka båda behövs för att producera hormoner. Dessutom, bananer är inte bara smaskiga, dess fibrer hjälper också till att upprätthålla energi som är nödvändig under din och din partners sexig tid.

#3 Soja

Soja är inte bara en källa till protein för veganer, det är också bra för sexliv av båda könen. För kvinnor kan soja hjälpa till att minska PMS. Även för män har soja visat sig sänka männens risker att utveckla prostatacancer.

#4 Morötter

När vi var yngre sa våra föräldrar ofta ”ät morötter, det är bra för dina ögon”. Men bra syn är inte bara en bra fördel denna favorit kan ge. Morot är också fylld med vitamin A som är nödvändig för framställning av könshormoner och mycket viktigt för spermieproduktionen. Så om morötter är inte din favoritgrönsak gör du bäst i att göra dem till en av dina favoriter från och med nu.

#5 Vattenmelon

Vattenmelon tillfredsställer inte bara vår muntorrhet, den har också förmågan att tillfredsställa vårt torra sexliv. Denna frukt är späckad med lykopen som tros ha en Viagra-liknande effekt på kroppen, slappnar av blodkärlen och förbättrar cirkulationen.

Vad väntar du på? Gå till affären nu och köp massor av dessa aptitretande afrodisiaka för att hjälpa till att göra dig och din partner på humör.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*