Vegetariska matkassar

Artikeln innehåller annonslänkar

”Vi har ingen mat hemma, skulle du kunna handla något på vägen hem från jobbet”? Känns frågan igen? Om man är både trött och stressad efter en hel dags, eller kanske mer, jobb så är detta förstås ingen idealisk situation för att börja fundera över middag. Ofta är det så att det finns ett matintresse hos åtminstone någon person i familjen, men genom dålig planering, framförhållning och framförallt brist på tid skapas detta problem i alla fall. För vem hittar sin inspiration i detta pressade läge?

Handla mat på nätet är en relativt ny företeelse som dock växer så det knakar, se bland annat Mat.se och Matsmart (överskottsmat). Möjligheterna att handla online har faktiskt inte funnits längre än sedan mitten av 2000-talet, tro det eller ej! Från början fanns inte så många alternativ för vegetariska matkassar, men utbudet av matkassar är idag mycket stort vilket såklart är en förutsättning att hela denna idé ska fungera.

När det gäller de alltmer populära matkassarna så medföljer, förutom själva råvarorna som i en del fall även är helt ekologiska, förstås recepten till dessa råvaror för att ytterligare spara tid på matlagningen. Själva recepten täcker maträtter som naturligtvis är både goda och sunda samt utformade efter konstens alla regler.

Nedan hittar du ett axplock av vegetariska matkassar som finns till buds via nätet:
 

ViktVäktarnas Vegetariska Matkasse

 

Linas Vegetariska kasse

 

Vegokassen

 

Vegetariska Matkassen

Veganska Matkassen